Wat is een Digikit?

Een Digikit is een digitaal pakket met informatie, (instructie)video’s, e-books, vlogs of een combinatie daarvan. Deze worden per onderwerp gebundeld in een Digikit en aan jou aangeboden tegen een gereduceerde prijs.

Digikits zijn een geweldige manier om nieuwe dingen uit te proberen, iets te leren of je te helpen bij een leefstijlwijziging. Met één druk op de knop haal je het complete digitale pakket in huis en daarna kun je op je eigen tempo, in het comfort van je eigen huis, de inhoud tot je nemen. Dit kunnen pilates instructie-video’s zijn, maar bijvoorbeeld ook voor een jaar aan gezonde weekmenu’s of allerlei publicaties over de overgang. Het kan zijn dat het een nieuwe hobby betreft of juist een kit om je vertrouwde hobby verder te ontwikkelen. Er is (binnenkort) een Digikit voor iedereen!

Met een Digikit maak je het jezelf makkelijk, want je betaalt één prijs – met een flinke korting – en krijgt in een keer toegang tot de hele inhoud van de kit en die blijft na downloaden levenslang van jou. En ben je de bestanden kwijt? Geen probleem, want je hebt maar liefst 1 jaar digitale toegang tot de Digikit die je kocht. Let op: opslaan op je iPhone of iPad lukt mogelijk helaas niet door beperkingen van Apple – we raden aan om het dan op een ander apparaat te downloaden als je het wilt bewaren.

De voordelen van een Digikit

  • Veel voor weinig
  • Alles digitaal
  • Alles in één keer downloaden
  • Met medewerking van experts
  • Je verkent de inhoud van een kit op je eigen tempo, en kunt altijd iets terugpakken
  • Alle informatie vast bij de hand voor als je juist een snelle leerling/lezer bent

Toegevoegd aan winkelwagen:

Afrekenen Verder winkelen