Algemene voorwaarden

Wie zijn wij?
Digikit.nl is een onderdeel van Roularta Media Nederland BV (hierna: RMN), uitgever van onder andere Plus Magazine.

Onze belangrijkste gegevens zijn:
Telefoon: 088 – 435 0800 (lokaaf tarief)
Mail: klantenservice@roularta.nl
Adres: Amalialaan 126H, 3743 KJ Baarn
KvK-nummer: 32055487
BTW-identificatienummer: NL009703238B01

Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. Voordat je een bestelling plaatst, moet je akkoord gaan met deze voorwaarden. Dan weten we zeker dat je weet wat je van ons mag verwachten. Uitsluitend het Nederlandse recht is van toepassing op onze overeenkomst.

Het aanbod
In deze webshop verkopen we digitale kits, oftewel Digikits. Benieuwd wat een Digikit precies inhoudt? Dat lees je hier.

De overeenkomst
We hebben deze webshop zo gemaakt dat je veilig een bestelling kunt doen. Na je bestelling krijg je de link naar de door jou bestelde Digikit(s) per e-mail toegestuurd, inclusief een factuur met alle gegevens. Ben je deze e-mail kwijt? Neem dan contact met ons op. Vanaf het moment van aankoop heb je 1 jaar toegang tot jouw Digikit(s). Wij bewaren je bestelgegevens 7 jaar, omdat dit wettelijk verplicht is.

Herroepingsrecht
Je kunt je bestelling niet annuleren of retourneren. Omdat Digikit een digitaal product is waar je direct toegang toe hebt, is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Doordat je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en daarna je bestelling hebt geplaatst, heb je dan ook afgezien van je herroepingsrecht.

De prijs
Elke Digikit heeft zijn eigen prijs. Dit staat duidelijk aangegeven als je de kit wilt bestellen. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Nakomen beloftes en garanties
Is er iets met de Digikit wat anders is dan we hadden beloofd? Neem dan contact met ons op. We komen graag samen met jou tot een oplossing!

Bezorging en uitvoering
Als je een of meerdere Digikit(s) bestelt, ontvang je direct een mail op het door jou opgegeven e-mailadres, met daarin de toegangslink tot jouw Digikit(s). Vanaf het moment van aankoop heb je 1 jaar toegang. Heb je de mail niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Let op: de Digikit opslaan op je iPhone of iPad lukt mogelijk helaas niet door beperkingen van Apple – we raden aan om het dan op een ander apparaat te downloaden als je het wilt bewaren.

Betaling
Je kunt een Digikit alleen vooruit betalen, via iDEAL.

Klachten
Heb je een klacht? Neem dan contact met ons op. We komen graag samen met jou tot een oplossing!

Geschillen
We kunnen het ons niet voorstellen, maar komen we er samen echt niet uit? Dan kun je een rechtszaak starten. We gaan er echter niet vanuit dat dit nodig is, want onze intentie is altijd om er samen uit te komen.

Privacy
Benieuwd naar hoe wij met jouw privacy omgaan? Digikit.nl is onderdeel van Roularta Media Nederland BV. Haar voorwaarden zijn daarom ook van toepassing op deze webshop. Je kunt de privacyvoorwaarden hier bekijken.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten van welke aard dan ook worden ontleend aan de inhoud van de Digikit(s). Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald, zijn de gegevens van algemene aard, niet aangepast aan omstandigheden specifiek voor een bepaald doel of individu. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig(e) direct(e) of indirect(e) letsel dat of schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die via ons is verkregen. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het controleren van juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van de gegevens die beschikbaar zijn. Indien we het nodig achten, plaatsen we op de downloadpagina van de Digikit een uitgebreidere disclaimer. We zijn graag zo duidelijk mogelijk.

Toegevoegd aan winkelwagen:

Afrekenen Verder winkelen